Zkoušky Pařížské obchodní komory

Dne 24. ledna se ve Francouzském institutu konaly zkoušky Pařížské obchodní komory. Oba kandidáti VŠE uspěli se skvělým výsledkem. Marián Galajda tak obdržel Diplôme de français professionnel C1 v oboru Affaires, Alexandr Liubimskii Diplôme de français professionnel na úrovni A1 také v oboru Affaires. Zkouška Pařížské obchodní komory v profesní francouzštině na úrovni A1 je pro KROJ velkou premiérou a ukazuje, že po dvou semestrech profesní francouzštiny pro začátečníky (2RO101 a 102) je student schopen řešit základní profesní situace ve francouzštině na písemné i ústní úrovni a ucházet se o mezinárodní certifikát.

Chcete i Vy složit zkoušku Pařížské obchodní komory a obdržet mezinárodní certifikát Diplôme de français professionnel? Vybrat si můžete z oborů Affaires, Relations internationales, Tourisme – Hôtellerie – Restauration a z velké šíře úrovní od A1 po C1.

Další zkoušky DFP se budou konat 29. 05. 2024 opět na VŠE v Praze.

Všechny potřebné informace získáte na stránkách KROJ: https://kroj.vse.cz/francouzstina/diplome-de-francais-professionnel/ nebo u Kateřiny Dvořákové: katerina.dvorakova@vse.cz.