Den otevřených dveří – francouzsko-české MBA studium

Pro zájemce o unikátní francouzsko-český MBA program na VŠE
Francouzsko-český institut řízení IFTG pořádá Den otevřených dveří prezenčně i online:
v úterý 5. dubna 2022 od 17:00 v Rajské budově VŠE, 5. patře, učebně RB 546 i online: https://us02web.zoom.us/j/81225421664…
v úterý 17. května 2022 od 17:00 v Rajské budově VŠE, 5. patře, učebně RB 546 i online: https://us02web.zoom.us/j/84213448708…

Program MBA_MAE je určen zejména pro absolventy vysokých škol s praktickou zkušeností, ale část kapacity je možné nabídnout i studentům, kteří nejpozději v září úspěšně ukončí druhý a vyšší semestr navazujícího magisterského studia.

Absolvováním studia získávají posluchači diplom MBA Vysoké školy ekonomické v Praze a francouzský státní diplom „Master Management et Administration des Entreprises“.

Vzdělávání je zajištěno ve spolupráci s francouzskou partnerskou vysokou školou iaelyon, School of Management. Diplom Master 2 vydává Université Jean Moulin Lyon 3.

Kurz MBA_MAE je roční a je koncipován tak, aby bylo možné výuku absolvovat paralelně se studiem na VŠE.

Výuka deseti modulů probíhá – s výjimkou pátku – formou odpoledních týdenních bloků (13:30 -19:30) v období počátek září – počátek února. Studenti dále musí absolvovat minimálně tříměsíční podnikovou stáž (vzhledem k tomu, že jsou zapsáni na francouzské univerzitě, je možné absolvovat stáž ve Francii na základě „Convention de stage“) a napsat a obhájit závěrečnou práci ve francouzštině.

Polovinu výuky zajišťuji francouzští profesoři ve francouzštině, polovinu učitelé VŠE a odborníci z praxe.

Díky podpoře francouzské vlády je program MBA relativně cenově dostupný, školné za tento mezinárodně uznávaný kurz je stanoveno na 65 000 Kč.

Pro akademický rok 2022/2023 můžeme díky spolupráci s partnerskými francouzskými společnostmi podpořit 3 uchazeče o program MBA_MAE z řad studentů VŠE formou stipendia ve výši 20 000 Kč.

Kritériem pro získání stipendia jsou studijní výsledky za celé vysokoškolské studium a výborná znalost francouzského jazyka, jež bude prověřena u motivačního pohovoru, který se bude konat 9. června 2022.

Uzávěrka přihlášek je stanovena na 31.5.2022.

Více informací naleznete na webových stránkách IFTG: https://iftg.vse.cz/

Neváhejte prosím kontaktovat s případnými dotazy tajemnici IFTG Martinu Poussin: martina.poussin@vse.cz.

Vedoucí KROJ, PhDr. Dominika Kovářová, Ph.D., MBA i její zástupkyně, Mgr. Kateřina Dvořáková, Ph.D., MBA tento program obě absolvovaly, mohou ho jen doporučit a velmi rády Vám také odpoví na dotazy ohledně průběhu studia.