Slavnostní předání mezinárodních jazykových certifikátů

Dne 22. června 2021 se konalo slavnostní předávání mezinárodních jazykových certifikátů stvrzujících znalost profesní španělštiny a profesní italštiny.  Děkan FMV, doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D., předal diplomy jak studentům KROJ, kteří složili zkoušky Madridské obchodní komory, tak absolventům zkoušky spolupořádané Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou (CAMIC), Società Dante Alighieri a KROJ VŠE, jmenovitě: Petře Oslancové (Diploma de Español de los Negocios – C2!), Martinovi-Alexeji Toniolovi (Diploma di Italiano Commerciale – B2) a Karolíně Vondrové (Diploma di Italiano Commerciale – B2).

Dalšími úspěšnými kandidáty, kteří se bohužel slavnostního předání nemohli účastnit, jsou Jaroslav Glisník (Certificado Superior de los Negocios – C1), toho času pobývající na výměnném pobytu v Chile, Sára Sumegová, Martina Macháčková a Aleksandra Tolstykh (všechny Diploma di Italiano Commerciale – B2).

Za instituce byly přítomni:

Dott. Roberto Rega, koordinátor kurzů ze Società Dante Alighieri,

Eleonora Poli, zodpovědná za komunikaci a EU projekty v Italsko-české obchodní a průmyslové komoře,

PhDr. Dominika Kovářová, Ph.D., vedoucí KROJ,

PhDr. Olga Vilímková, Ph.D., vedoucí španělského oddělení KROJ,

Lic. Inés Blanko, odborná asistentka KROJ,

PhDr. Miroslava Ferrarová, vedoucí italského oddělení KROJ.

Úspěšným absolventům ještě jednou gratulujeme a děkujeme všem partnerským organizacím!

Pokud i vy máte zájem o obdržení mezinárodního certifikátu stvrzujícího znalost jednoho z románských jazyků v profesní oblasti, podívejte se, jaké certifikáty můžete prostřednictvím KROJ získat: https://kroj.vse.cz/ – rubrika Mezinárodní jazykové zkoušky. Neváhejte a využijte této možnosti. Těšíme se na vás!